Od ponedjeljka nova regulacija prometa na čvoru Meterize

21.07.2017

Od ponedjeljka nova regulacija prometa na čvoru Meterize

Nova regulacija prometa  na gradilištu čvora Meterize, bit će uspostavljena od ponedjeljka, 24. srpnja 2017. g., a trajat će do 01. rujna 2017.g., u kojem periodu bi trebali završiti radovi na novom nadvožnjaku.

Prometno rješenje privremene regulacije  prometa  odnosi se na raskrižje državnih cesta D33 i D8 s lokalnom prometnicom L65058, na način da će iz smjera Vodica biti omogućeno desno skretanje kroz novoizgrađenu dionicu ceste te će se omogućiti ulaz na Staru cestu, kao i putem dvaju rotora pristup centru grada.

Građanima će se otvoriti pristup sa Stare ceste prema novoizvedenoj prometnici, te će imati otvoren izlaz u smjeru Splita i Zadra, kako je to bilo i prije početka radova.

Iz smjera centra grada prometovat će se preko novoizgrađenog rotora za smjer Bilice- Drniš, odnosno Vodice- Zadar, na novi veliki rotor te dalje u željenom smjeru. Iz smjera malog rotora moći će se pristupiti Staroj cesti te dalje na DC8 u smjeru Splita.

Iz smjera Bilica i Šubićevca preko novih rotora i starog nadvožnjaka moći će se prometovati u smjeru Zadra, Splita, centra grada i Staroj cesti.

Iz smjera Ražina putem DC8, kao i do sada,bit će omogućeno skretanje sa DC8 te će se dalje preko novoizvedenih dionica moći pristupiti smjeru Bilice- Drniš, Šubićevac, Zadar, Split te centru grada.

 

 

 krizanje.pdf (1.02 MB)