Zbog humanitarne utrke policija u nedjelju povremeno zatvara dionice Jadranske magistrale

04.05.2017

Zbog humanitarne utrke policija u nedjelju povremeno zatvara dionice Jadranske magistrale

U nedjelju, 7. svibnja  u vremenu od 13,00 do 18,00 sati državnom cestom D-8 (Jadranska magistrala) od Zadra do Primoštena će se održati sportska utrka humanitarnog karaktera „Wings for Life World Run“ čiji je moto „Trčimo za one koji ne mogu“.

Cilj utrke je popularizacija Wings for life zaklade i skupljanje sredstava za daljnja istraživanja, te popularizacija samog sporta i senzibiliziranja javnosti za probleme ljudi s ozljedama leđne moždine.

Obzirom na gornje za vrijeme održavanja utrke državna cesta D-8 će se na određenim dionicama koje se nalaze na području naše Županije periodično zatvarati u vremenu od 14,30 do 18,00 sati uslijed čega će promet biti preusmjeravan na alternativne pravce prometovanja, izvijestili su iz Policijske uprave šibensko-kninske.

U policiji mole sve sudionike u prometu da pri planiranju kretanja državnom cestom D-8 prema odabranim destinacijama za kretanje u navedenom vremenu odmah izaberu alternativne pravce kretanja. Ukoliko se ipak, za vrijeme održavanja utrke, nađu na državnoj cesti D-8 da poštuju uspostavljenu privremenu regulaciju prometa, postupaju po znakovima koje će im davati ovlaštene službene osobe i da slušaju savjete redara organizatora utrke i na takav način svojim ponašanjem u prometu pridonijeli sigurnom odvijanju ove humanitarne utrke.