Članovi Plivačkog kluba Šibenik na prijemu kod zamjenika gradonačelnika Nikice Penđera

03.08.2016

Članovi Plivačkog kluba Šibenik na prijemu kod zamjenika gradonačelnika Nikice Penđera

 

Zamjenik gradonačelnika Nikica Penđer primio je danas u Uredu gradonačelnika članove Plivačkog kluba Šibenik koji su na završenom Prvenstvu Hrvatske u Zagrebu postigli izuzetne sportske rezultate te dostojno predstavljali Klub i Grad Šibenik. Plivački klub Šibenik na Prvenstvu Hrvatske osvojio je ukupno 40 medalja. Zamjenik gradonačelnika čestitao je mladim plivačicama i plivačima na njihovom iznimnom uspjehu, a pohvalio je trud i rad njihovih trenera te vodstvo Plivačkog kluba Šibenik.

 

''Čestitam na iznimnim rezultatima koji su važni ne samo za vas već i za grad Šibenik. Vaše zajedništvo i timski rad poticaj su mladim ljudima u Šibeniku da se bave sportom. Želim vam puno uspjeha u budućnosti i daljnjem radu. '', kazao je zamjenik gradonačelnika Nikica Penđer te poželio sretan put uspješnoj šibenskoj plivačici Luciji Jurković Periša koja sredinom kolovoza odlazi u Sjedinjene Američke Države gdje je ostvarila sportsku stipendiju na Sveučilištu Ohio.

 

''Veselim se novim izazovima u SAD-u, ali Šibenik mi već nedostaje. Ponosna sam i sretna što Plivački klub Šibenik broji sve više članova koji ostvaruju sve zapaženije rezultate.'', istaknula je Lucija Jurković Periša.

 

Zamjenik gradonačelnika Nikica Penđer plivačicama i plivačima, tajnici kluba Daniri Tepić i predsjedniku kluba Marijanu Tepiću na kraju je u ime Grada Šibenika uručio prigodne poklone