Gradonačelnik i župan primili brončanog vaterpolskog izbornika Ivicu Tucka

07.08.2019

Gradonačelnik i župan primili brončanog vaterpolskog izbornika Ivicu Tucka

U povodu osvajanja brončane medalje na Svjetskom prvenstvu održanom u Južnoj Koreji, gradonačelnik Željko Burić i župan Goran Pauk primili su danas izbornika Hrvatske vaterpolske reprezentacije Ivicu Tucka.

„Iskrene čestitke na osvajanju brončane medalje i još jednoj sjajnoj prezentaciji naše zemlje. Kada je u pitanju vaterpolska reprezentacija i njezin nastup na sportskim natjecanjima, medalje su postale gotovo rutina. Ivica Tucak najtrofejniji je hrvatski vaterpolski izbornik, stoga ne sumnjamo u daljnji uspjeh naših vaterpolista.“ kazao je ovom prilikom gradonačelnik Željko Burić. 

Župan Goran Pauk pridružio se čestitkama te je naglasio kako je riječ o četvrtoj medalji Hrvatske vaterpolske reprezentacije u nizu na Svjetskim prvenstvima pod vodstvom Šibenčanina Ivice Tucka. 

„Veselimo se uspjehu naših reprezentacija, a posebno je veselje kada je u nekoj od tih selekcija naš sugrađanin. Čestitam na ostvarenom odličju te mnogo uspjeha želim u budućnosti.“, izjavio je župan Pauk.

Brončanom izborniku čestitke su uputili Tomislav Jukić iz Vaterpolo kluba Solaris i tajnik Saveza sportova grada Šibenika Dario Kulušić.

Izbornik Ivica Tucak zahvalio se na čestitkama te istaknuo kako će nastaviti s kontinuitetom ostvarivanja vrhunskih rezultata.

„Mislim da smo napravili veliki rezultat, iako mi je žao, kao i svima, što nismo išli do kraja. Hvala svima na čestitkama i vjerujem  da ćemo se vidjeti ubrzo, po povratku s Olimpijskih igara. Vrijedi nam izvadit vizu za Tokio, vjerujem da ćemo to i učiniti. Hrvatska vaterpolska reprezentacija bit će na Olimpijskim igrama u Tokiju u najboljem izdanju.“ poručio je izbornik Tucak.