Karmela Makelja opet prvakinja Hrvatske

29.03.2016

Karmela Makelja opet prvakinja Hrvatske

U subotu, 26. ožujka u Kostreni kraj Rijeke, održano je prvenstvo Hrvatske u low kicku za juniore. Nastupilo je ukupno 205 natjecatelja iz 49 klubova iz cijele Hrvatske.

Za kickboxing klub DALMATINO Šibenik nastupila je Karmela Makelja i to u konkurenciji juniorki do 60 kg.

Karmela je bila oslobođena pretkola i uvodnih borbi jer je aktualna prvakinja Hrvatske još od prošle godiune, a i standardna reprezentativka.

U finalu joj se suprostavila Dea Predrijevac iz Osijeka, inače velika nada i odlična borkinja koja je prije samo 15-ak dana osvojila prvenstvo Hrvatske u full contactu. Stručni tim u Karmelinom kutu je dobro poznavao protivnicu, proučili su mečeve u kojima je nastupala, te su pripremili taktiku za ovo finale. Od samog početka Karmela stvara bodovnu prednost koja se iz runde u rundu samo povećava i ne ostavlja nikakvu dvojbu o pobjedniku, a protivnici iz Osijeka kako meč odmiče, gasi svaku nadu u preokret.

Karmela pobjeđuje odlukom sudaca i tako postaje nova/stara prvakinja Hrvaske u low kicku.

Karmeli je u kutu bio njen trener Damir Lambaša, a voditelj puta predsjednik kluba, Darko Mikulandra.

Slijede pripreme za daljnja natjecanja, a ove godine Karmela će se okušati i među seniorkama iako je po godinama još uvijek juniorka. U juniorskoj konkurenciji bi trebala nastupiti u Opatiji već za 2 tjedna na prvenstvu u K-1, a među seniorkama u Poreču, 30.04. na prvenstvu Hrvatske u low kicku za seniore.