Međunarodni dječji festival raspisao natječaj

02.03.2012

Međunarodni dječji festival raspisao natječaj

Međunarodni dječji festival Šibenik Hrvatska od danas je raspisao natječaj za oblikovanje plakata 52. Međunarodnog dječjeg festivala.

Idejno grafičko  rješenje i oblikovanje plakata 52. Međunarodnog dječjeg festivala  na suvremen i  kreativan način trebalo bi dočarati vrijednosti i značenje ovog festivala. Odabrani rad bit će primijenjen  na plakatu i drugim tiskanim  materijalima 52. Međunarodnog dječjeg festivala.

Predajom rada autor pristaje na uvjete natječaja. Svi autori svojim sudjelovanjem na natječaju pristaju na objavu i javno prezentiranje radova.  Autor je dužan svoj rad držati tajnim sve do objave rezultata natječaja. Svaki od natjecatelja, autor ili grupa autora, ima pravo sudjelovanja na Natječaju s najviše 3 prijave.

Prijave se dostavljaju isključivo elektronskom poštom na adresu mdf.natjecaj@gmail.com. Potrebnu dokumentaciju moguće je podići na festivalskoj stranici www.mdf-sibenik.com. Za najbolje rangirano rješenja autoru će se dodijeliti nagrada u iznosu od 2.000,00 (dvije tisuću kuna).

Rok za predaju natječajnih radova je 01. travnja 2012. godine.