Motoristi na rivi oduševili Šibenčane

08.06.2018

Motoristi na  rivi oduševili Šibenčane

Oko 400 motociklista prodefiliralo je danas Šibenikom u okviru Parade nacija, zaključnog događanja 37. FIM Motocampa. 19 nacionalnih timova s istaknutim obilježjima svoje zemlje zaustavili su motore na šibenskoj rivi, što se pokazalo kao atrakcija brojnim prolaznicima.

„Sudionici Motocampa, zaljubljenici u vožnju, putovanja i upoznavanje raznih kultura i običaja oduševljeni su Šibenikom i našom županijom, a posebno nas veseli što je dobar dio njih iskazao interes posjetiti ponovno naš grad.“, rekao je zamjenik gradonačelnika Paško Rakić, koji je motociklistima iskazao i dobrodošlicu u prigodi otvaranja manifestacije u Camping Resortu Solarisu.

Borivoj Pojatina, predsjednik Organizacijskog odbora FIM Motocampa 2018.g.  istaknuo je zadovoljstvo suradnjom koja je ostvarena na razini Grada Šibenika, Županije, te gradske i županijske  Turističke zajednice.

Organizatori manifestacije su volonteri, članovi  BMW moto kluba Zagreb pod pokroviteljstvom Hrvatskog motociklističkog saveza (HMS), a pomogli su i članovi  MK Galebi iz Šibenika.