Na Maloj loži svečano otvoren Solo Positivo Film Festival

04.07.2018

Na Maloj loži svečano otvoren Solo Positivo Film Festival

Na Maloj loži u utorak, 3. srpnja svečano je otvoreno deveto izdanje Solo Positivo Film Festivala koji se drugu godinu zaredom održava u Šibeniku. Festival je, uz direktora SPFF-a Admira Ćulumarevića, otvorio zamjenik gradonačelnika Danijel Mileta istaknuvši kako je riječ o zaista posebnom festivalu, zanimljivog i bogatog programa na nekoliko lokacija u gradu.


SPFF u Šibeniku donosi devet izvrsnih glazbenih dokumentaraca za najizbirljiviju publiku kojih će velika većina svoje hrvatske premijere dočekati upravo u Šibeniku i to u pratnji svojih autora. Tako će šibenska publika od 3. do 7. srpnja na Maloj Loži i na tvrđavi Barone moći pogledati ponajbolju produkciju u zadnjih godinu dana u žanru glazbenog dokumentarnog filma.


Ovogodišnje izdanje festivala donosi i presjek domaće produkcije, ali i po prvi put na festivalu program Glazba na igranom filmu. Oba ova programa se prikazuju u dnevnim terminima od 11 sati u šibenskoj galeriji Matija.


Festival završava u subotu 7. srpnja dodjelom nagrada na šibenskoj Tvrđavi Barone. Cijeli program festivala možete pogledati OVDJE.