Nagrada za najljepše blagdanski uređeni izlog „Božićni medenjak 2017.“

14.12.2017

Nagrada za najljepše blagdanski uređeni izlog „Božićni medenjak 2017.“

I ove godine u sklopu šibenske Adventure 2017. provest će se nagradni natječaj „Božićni medenjak“. Riječ je o priznanju koje će Grad Šibenik i Turistička zajednica Grada Šibenika dodijeliti vlasnicima poslovnih i/ili privatnih prostora u staroj gradskoj jezgri  koji „najslađe“ ukrase izloge u prigodi nadolazećih božićno-novogodišnjih blagdana.

 

Svi zainteresirani Šibenčani za sudjelovanje u natječaju „Božićni medenjak 2017.“ trebaju se prijaviti do ponedjeljka, 18. prosinca na email adresu tz-sibenik@si.t-com.hr.

 

„Treću  godinu za redom, ovom nagradnom igrom cilj nam je revitalizirati staru gradsku jezgru i motivirati trgovce da svojim idejama i kreativnošću doprinesu podizanju božićne atmosfere. Povjerenstvo će se voditi propisanim kriterijima, a to su kreativnost i inovativnost pri ukrašavanju, korištenje bio-razgradivih/ekoloških materijala, korištenje tradicionalnih motiva, količina ukrašene površine i ukupan vizualni dojam.“, kazao je direktor Turističke zajednice grada Šibenika Dino Karađole.

 

Povjerenstvo će obići prijavljene objekte, a vođeni propisanim kriterijima, odlučit će o dobitnicima nagrada. Prva nagrada, odnosno Zlatni medenjak osvojit će novčanu nagradu u vrijednosti od 1.000 kuna, Srebrni medenjak nagradu od 700 kuna, a trećeplasirani, Brončani medenjak primit će nagradu od 500 kuna.

 

 

Osim u srcima, podijelite radost Božića i na vašim izlozima i prozorima. Neka vaša dekoracija bude najljepša božićna priča!