Potpisan ugovor o postavljanju umjetne trave na sportskom igralištu Rasadnik

14.02.2019

Potpisan ugovor o postavljanju umjetne trave na sportskom igralištu Rasadnik

Zamjenik gradonačelnika Paško Rakić potpisao je danas s direktorom tvrtke Fibas d.o.o. Aleksandrom Brkićem ugovor o dobavi i ugradnji umjetne trave na sportskom igralištu u gradskoj četvrti Vidici, tzv. Rasadniku.

 

„Grad Šibenik u proračunu je osigurao sredstva za uređenje igrališta na Vidicima što smo kroz razgovor s predstavnicima gradske četvrti i tamošnjih stanara prepoznali kao prioritet među komunalnim projektima. Ovim putem moram se zahvaliti i sjajnoj ekipi iz novoosnovanog MNK Rasadnik koja će održavati igralište i voditi brigu o njemu.“, kazao je zamjenik gradonačelnika Paško Rakić.

 

Predsjednik MNK Rasadnik Ante Rak i tajnik kluba Krešimir Erak istaknuli su kako će s ciljem poticanja bavljenja sporta među djecom na malonogometnom igralištu organizirati školu nogometa.

 

„Bit će to prilika za druženje djece u njihovo slobodno vrijeme, ali ćemo i na taj način voditi brigu o igralištu te pokazati našu prisutnost kako bi spriječili bilo kakvu mogućnost  vandalizam što je do sada, nažalost, bio čest slučaj.“, kazao je Erak.

 

Predsjednik gradske četvrti Vidici Marijo Bajić apelirao je na sve sugrađane da se odgovorno ponašaju prema gradskoj imovini te je izrazio zadovoljstvo što će stanovnici četvrti Vidici dobiti uređen i kvalitetan prostor za sport i razonodu.

 

Vrijednost potpisanog ugovora iznosi 48.160, 00 kuna, a radovi će se izvršiti u roku od 45 dana.