Produžen rok za predlaganje članova Kulturnog vijeća Grada Šibenika

09.04.2018

Produžen rok za predlaganje članova Kulturnog vijeća Grada Šibenika

 Grad Šibenik produžio je rok javnog poziva za predlaganje kandidata za izbor članova Kulturnog vijeća Grada Šibenika. Institucije i udruge iz područja kulture i umjetnosti svoje prijedloge kandidata mogu prijaviti do petka, 13. travnja 2018. godine.

 

 

Predlagači su dužni dostaviti pisani i obrazloženi prijedlog osobe čije imenovanje predlažu kao i životopis kandidata. Prijedlozi kandidata podnose se na obrascu prijavnice na LINKU, a može se predignuti i u Upravnom odjelu za društvene djelatnosti.

 

Prijedlozi za članove Kulturnog vijeća mogu se ispuniti na obrascu: https://goo.gl/forms/Wc2jHBRis5O3UgRC2 ili se mogu preuzeti u prostorijama Odjela za društvene djelatnosti i ispunjeni dostaviti elektroničkom poštom ili na adresu: GRAD ŠIBENIK, UPRAVNI ODJEL ZA DRUŠTVENE DJELATNOSTI, Trg palih branitelja Domovinskog rata 1, 22000 Šibenik, S naznakom: „Prijedlog za Kulturno vijeće“.

 

 

 Predlagači mogu odabrati sljedeća programska područja za koja prijavljuju kandidate: zaštita i očuvanje pokretnih i nepokretnih kulturnih dobara; knjižnična djelatnost, knjige i nakladništvo; muzejsko-galerijska djelatnosti likovna umjetnost; kazališna, glazbena i glazbeno-scenska djelatnost; kulturno-umjetnički amaterizam; vizualne umjetnosti; inovativne i umjetničke kulturne prakse.

 

 

Kulturno vijeće Grada Šibenika ima sedam članova. Za članove Kulturnog vijeća mogu biti kandidirani kulturni djelatnici i umjetnici te drugi stručnjaci koji svojim dosadašnjim dostignućima i poznavanjem problema vezanih uz utvrđivanje i provedbu kulturne politike mogu pridonijeti ostvarenju ciljeva zbog kojih je Vijeće osnovano.

 

 

 Na temelju pristiglih prijedloga gradonačelnik Grada Šibenika donijet će rješenje o imenovanju članova Kulturnog vijeća.