Utrka Tour of Croatia

17.04.2015

Utrka Tour of Croatia

Tour of Croatia, međunarodna je etapna biciklistička utrka oko Hrvatske koja će se održati od 22. do 26. travnja na trasi dugačkoj skoro 900 kilometara duž Jadranske obale, ali i unutrašnjosti Hrvatske. Međunarodna biciklistička federacija dala je svoje odobrenje organizatorima za ovaj vrhunski sportsko-turistički događaj koji će okupiti 20 svjetskih profesionalnih biciklističkih ekipa sa 160 natjecatelja.

Uz spomenuti sportski aspekt, velika je i promidžbena vrijednost projekta Tour of Croatia kao događanja u predsezoni i važan utjecaj na promociju Hrvatske, što potvrđuje televizijski prijenos u 54 zemlje svijeta s oko 15 milijuna gledatelja dnevno na Eurosportu, HTV-u i brojnim drugim međunarodnim postajama. Slobodni smo poslati vam materijale (bannere i logotipove) koje možete, ukoliko želite, postaviti na vaše stranice. Šaljemo vam i informacije o posebnoj regulaciji prometa tijekom trke.

Utrka prolazi kroz 8 županija, 9 gradova, 2 nacionalna parka i 3 parka prirode te će slike hrvatskih prirodnih ljepota obići cijeli svijet. S obzirom na to da se utrka snima iz zraka i kroz ulice, ovaj događaj ujedno je i odlična prilika za promociju Vašeg grada. Predlažemo da, uputite poziv lokalnim biciklističkim i drugim udrugama, fotografima i navijačima kako bi ukrasili ulice i trgove, organizirali kreiranje nekog prigodnog simbola koji bi se mogao snimiti iz zraka i slično.