Vojko V otvara Adventuru

06.11.2018

Vojko V otvara Adventuru

 

 

Vojko V, odnosno, Vojko Vrućina splitski je reper i glazbeni producent poznat po svom radu u bendovima Dječaci i Kiša Metaka, a protekle je godine odlučio ponovno uploviti u solo vode, da bi nedugo zatim ostvario rekordan uspjeh rasprodavši malu dvoranu Doma sportova u sklopu zagrebačke promocije albuma prvijenca.

 

Da je njegov povratak solo karijeri odlična odluka pokazao je već  prvi single “Zovi čovika” koji je pregledan više od 700 000 puta u prva četiri mjeseca od objave.

 

Teško je izdvojiti njegov uspješniji i veći single pa ih je najjednostavnije nabrojati redom kako su izlazili. U siječnju je  objavljen “Zovi čovika”, nakon kojeg ruši internet suradnjom s Huljićem i izbacivanjem “Pasta Italiana”. Pred nastup u rasprodanom Domu sportova prošloga mjeseca objavljuje spot za “Kako to” koji ga je lansirao u trenutno najpoznatijeg  izvođača regije. Vojko V će za točno mjesec dana otvoriti ovogodišnju Adventuru u Šibeniku.

 

Podsjetimo, omiljeno šibensko adventsko okupljalište u đardinu, odnosno Parkiću, ove godine dobiva pojačanje s novom lokacijom u staroj gradskoj jezgri u ulici Jurja Barakovića.

 

Još uvijek su u tijeku pozivi za ugostitelje i pozivi za izlagače na ovogodišnjem Sajmiću, a tko su najbolji ponuditelji proizvoda i usluga, na još uvijek jedinom plastic-free adventskom sajmu u Hrvatskoj, saznat ćemo najkasnije do 16. studenoga 2018. godine.