Zamjenik gradonačelnika Paško Rakić pozdravio sudionike međunarodnog projekta za mlade

30.10.2019

Zamjenik gradonačelnika Paško Rakić pozdravio sudionike međunarodnog projekta za mlade

U Gradskoj knjižnici Juraj Šižgorić zamjenik gradonačelnika Paško Rakić pozdravio je danas mlade iz Instituta za mobilnost mladih, sudionike projekta ‘The Laboratory for Youth Workers’.

Zaželio im je dobrodošlicu u Šibenik te kazao kako nam je izuzetna čast što su upravo naš grad odabrali za provođenja glavnih aktivnosti samog projekta. 

 

„Vjerujem kako ćete uz rad na projektu, pronaći i vremena za razgledavanje i uživanje u našem gradu te da ćete se upoznati s njegovom bogatom poviješću i kulturom.“, istaknuo je zamjenik gradonačelnika.

 

Projekt ‘The Laboratory for Youth Workers’. okuplja 27 sudionika iz 9 europskih zemalja (Portugal, Malta, Italija, Slovenija, Poljska, Sjeverna Makedonija, Bugarska, Turska i Hrvatska).

Institut za mobilnost mladih iz Zagreba u Šibeniku će, od 25. listopada do 1. studenog, provoditi glavne aktivnosti projekta.

 

‘The Laboratory for Youth Workers’ je trening koji je posebno projektiran za osobe koje rade s mladima i koji se zanimaju za mentorstvo i korištenje metoda podučavanja u radu svojih organizacija.