Završna izložba dječjih radova Adventurice

02.01.2019

Završna izložba dječjih radova Adventurice

Pozivamo sve roditelje i njihove mališane danas u 17 sati u Galeriju Matija, kada će se održati završna izložba preko 1.500 dječjih radova nastalih u sklopu ovogodišnjeg Adventurinog programa za najmlađe! – poručili su organizatori.


Jedan od najvećih iskoraka ovogodišnje Adventure definitivno je bila (re)organizacija ovogodišnjeg programa za najmlađe koji je, sve od 7. prosinca, za cijelo vrijeme trajanje Adventure, u preuređenom prostoru Galerija Matija svakodnevno nudio raznolik program, pa su našim najmlađima, osim brojnih radionica na temu recikliranja, bili ponuđeni i zabavni, interaktivni sadržaj, dječje predstave, čitanja priča, DJ radionica, izrada zdravih kolačića i napitaka, a po prvi put je u sklopu Adventure organiziran i dječji doček Nove godine.


Adventurica je u 25 dana ponudila 50 različitih programa u kojem je sudjelovalo oko 1500 naših najmlađih sugrađana, a uz njih, u kreativnom pogonu u Galeriji Matija sudjelovale su gotovo sve šibenske ustanove u kulturi, brojne udruge kao i pojedinci koji se bave kreativnim radom, a cijeli program Adventurice usko je vezan uz edukaciju o ekološkoj održivosti, odnosno uz glavnu temu šibenske Adventure, a održivosti realiziran je uz potporu
i u suradnji s Nacionalnim parkom Krka.