Na Adventuri u tri dana – četiri koncerta!

18.12.2019

Na Adventuri u tri dana – četiri koncerta!

Sinoć je Parkić bio prepun ljudi, a i okruglih slastica koje su spravljale deset ekipa u lovu na Zlatnu fritulu. Po izboru iskušanog žirija pobjeda je naposlijetku pripala slasnim okruglicama ekipe hitnog bolničkog prijema OB Šibenik, koja se okrunila titulom vrsnih poznavatelja umijeća spravljanja dalmatinskih božićnih slastica i odnijela statuu Zlatne fritule.

 

Zabava se nastavila i na Maloj loži uz prvi City session M.S.A.Q. gdje su se upravo selektori programa predstavili u akustičnom izdanju. No, točno u ponoć gradom je odjeknuo zvuk zvona sa svih šibenskih crkvi, te je počelo odbrojavanje posljednjeg tjedna do Božića.

 

No, krenimo polako i odbrojimo programe koji nas na Adventuri čekaju do kraja tjedna: večeras nas na Maloj loži, od 21 sat čekaju Baby Kate & Band s presjekom domaćih i stranih hitova, a istodobno u Parkiću ponovno palimo Adventurin vremeplov. Ovog puta vraćamo se ljetu, kroz zvuke i ritmove latino klasika, kubanske i brazilske glazbe, surf rocka Beach Boysa sve do Kuzme & Shaka Zulu. Kraljeva straža slaže ultimativnu ljetnu listu za Litnji đir, a vas čeka topla ljetna večer u Parkiću - nema zime!

 

A zime doslovno nema zbog utjecaja klimatskih promjena čiji smo svjedoci na dnevnoj bazi. Jedan od načina suzbijanja negativnih utjecaja je i izbjegavanje jednokratne plastike. Stoga sutra, 19. prosinca od 10:30 sati u Parkiću svi zainteresirani mogu pet jednokratnih plastičnih vrećica zamijeniti za ekološku platnenu torbu. Akcija je to Zelenog grada povodom obilježavanja Međunarodnog dana protiv plastičnih vrećica – jer plastično zaista nije fantastično!

 

Ono što jest fantastično koncert je šibenskog benda El Gato, koji će nam u Parkiću zasvirati sutra od 21 sat. Već sljedećeg dana, u petak, 20. prosinca na isto mjesto stiže  Arctic Monkeys tribute bend Stereo Deficit, na zadovoljstvo svih ljubitelja britanskog benda.

 

 

Sve detalje i novosti programa možete pratiti na Adventurinoj Facebook i Instagram stranici i na internetskoj adresi – https://adventura.sibenik.hr/adventurice/.