Project Vojarna Winter Edition

19.12.2018

Project Vojarna Winter Edition

Da je „Project Vojarna“ po izboru publike najbolji  open air party u Hrvatskoj u 2018. godini , prenosi  portal „Klubska scena“ koji je ovu godinu uručio nagradu Ambasador glazbenoj udruzi „Echo i Decoded Records“ iz Šibenika. 

 

Nakon ljetnog spektakla uz Borisa Brejchu i više od 2500 plesača na užarenom betonu Vojarne vrijeme je za druženje u hangaru  u kojem je prošli put gostovao škotski tandem „Gary Beck & Sillicone Soul“.


Ovog puta headliner večeri dolazi iz dalekog Izraela i jedan je od glavnih predvodnika melodične strane elektronike u svijetu. „Guy J“ majstor je progresivnog zvuka prožetog snažnim emocijama i zato je svaki njegov nastup nabijen pozitivnom energijom te ne ostavlja publiku ravnodušnom ni pod koju cijenu. Produkcijom glazbe počinje se baviti već s 14 godina, a najraniji uzori su mu Depeche Mode čiji trag se i danas osjeti u njegovom radu. Kruna dugogodišnjeg napornog rada na vlastitoj produkciji stiže 2008. godine kada na album 'Esperanza' svoj potpis stavlja moćni Bedrock. Uslijedila su izdanja i na ostalim većim etiketama na tržištu, a svoju odanost John Digweedu pokazuje 2012.godine kad pokreće svoj vlastiti label 'Lost & Found' kao podlabel njegovom slavnom Bedrocku.

Uz glavnog gosta tu je i provjerena ekipa koja ce stati za mix pult pa ćete uz Guy J čuti i meštra od zanata iz Trogira Tome R,  alfu i omegu kompletne organizacije Edy C. & SuggaDaddy, najboljeg tajnika na svijetu PaleolitiK, vjecnog plurista Amigaa iz Zadra te mladu nadu Šibenika Ante Banić!

 

Dobro se pripremite za nadolazeću badnju večer jer Guy J vas vodi na putovanje nabijeno snažnim emocijama i dobrom zabavom.

 

Ulaznice po cijeni od 70kn možete nabaviti na svim predprodajnim mjestima Adriaticket dok će cijena ulaznice na samom ulazu biti 100kn.

Web: www.projectvojarna.com