Radionica za poljoprivredne gospodarstvenike

07.08.2018

Radionica za poljoprivredne gospodarstvenike

U petak, 10. kolovoza 2018. godine s početkom u 13:00 sati u prostorijama Razvojne agencije Šibensko-kninske županije Ministarstvo poljoprivrede i Agencija za plaćanja u poljoprivredi,ribarstvu i ruralnom razvoju održat će radionicu za fizičke i pravne osobe upisane u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava (OPG, obrt, zadruga, trgovačko društvo).

 

 

Na radionici će biti predstavljeni natječaji unutar Podmjere 4.1. "Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva" iz Programa ruralnog razvoja :

1.            provedba tipa operacije 4.1.1. "Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava" - sektor voća i povrća i sektor stočarstva i peradarstva

2.            provedba tipa operacije 4.1.2. "Zbrinjavanje, rukovanje i korištenje stajskog gnojiva u cilju smanjenja štetnog utjecaja na okoliš“;

3.            provedba tipa operacije 4.1.3. "Korištenje obnovljivih izvora energije".

 

 

Najniža vrijednost  potpore po projektu u sva tri natječaja  iznosi 5.000 EUR, a najviša 1.000.000 EUR, osim za korisnike početnike kod kojih najviša vrijednost potpore po projektu iznosi 100.000 EUR.

 

Zainteresirani za sudjelovanje na radionici mogu se prijaviti na e-mail: karmela.crnica@rra-sibenik.hr ili putem poveznice.