Poduzetnički inkubator Šibenik

PIN - Poduzetnički inkubator Šibenik


Što je PIN Šibenik? 
Poduzetnički Inkubator Šibenik ( PIN-Šibenik) osnovao je grad Šibenik uz financijsku pomoć EU, s ciljem stvaranja potpore za malo i srednje poduzetništvo. Drugim riječima PIN-Šibenik je alat za razvoj gospodarstva kreiran kako bi ubrzao rast i uspjeh poduzetnika kroz integrirani set usluga podrške.


Kome je namjenjen PIN? 
PIN-Šibenik namijenjen je dvjema skupinama poduzetnika: 


1. Početnici (Start-up) 
Poduzeće koje je mlađe od tri godine, gledano od dana registracije. Potiču se proizvodna i uslužna, a prioritet imaju poduzeća bazirana na znanju i tehnološki orijentirana poduzeća. Cilj nije poticanje trgovine, ugostiteljstva i posredničkih djelatnosti.


2. Postojeća s novim proizvodom/uslugom 
Poduzeća koje je starije od tri dana, gledano od dana registracije. U obzir dolaze samo poduzeća koja razvijaju neki novi proizvod ili uslugu ( primjer za proizvodnu djelatnost : poduzeće se bavilo prodajom brodske opreme, a želi proširiti svoje poslovanje i proizvoditi neku brodsku opremu.)


Što nudi PIN Šibenik?
Ponuda PIN-Šibenika je široka, a kreće se od infrastrukture (najam poslovnih prostora i opreme po subvencioniranim cijenama) do savjetodavnih i organizacijskih usluga (pomoć u izradi poslovnog plana, apliciranje za financijska sredstva, istraživanje tržišta…).


Kako se prijaviti?
Za informacije o idućem natječaju i sve druge informacije vezane uz PIN-Šibenik kontaktirajte nas na 022 /218-041 ili na info@podi-sibenik.com


Kontakt


Podi Šibenik d.o.o.
PIN Šibenik
Velimira Škorpika bb
HR - 22000 Šibenik

www.podi-sibenik.com

Telefon: +385 22 200 947

Kontakt osoba: Ivan Pašalić
Mobitel 099 2125819
Mail: ivan.pasalic@podi-sibenik.com
Adresa: Velimira Škorpika 17b (1. Kat)