Adventura se širi na Malu ložu

06.11.2019

Adventura se širi na Malu ložu

Poznata je i druga lokacija ovogodišnje Adventure koja će s programom započeti tjedan dana nakon Đardina, točnije u petak, 13. prosinca. Nakon uspješnog prošlogodišnjeg  širenja adventskih lokacija na ulicu Jurja Barakovića, odnosno  – Adventurin Trgić, a sve s ciljem oživljavanja stare gradske jezgre kreativnim, adventskim sadržajima, ovogodišnja druga lokacija omiljene gradske manifestacije je Mala loža!


Za tri ugostiteljske kućice, koliko će ih tamo biti postavljeno, danas je raspisan Javni poziv na stranicama suorganizatora, Turističke zajednice grada Šibenika. Također, od današnjega dana otpočinje rok za prijavu na Adventurin Sajmić, za kojeg se kao i dosadašnjih godina, s
ciljem poticanja rada malih obrtnika, kućnih radinosti i udruga, kućice neće naplaćivati, a selekcija će biti izvršena na temelju pristiglih ponuda. 


Svi zainteresirani ponuditelji dužni su svoju ponudu s prihvaćenim Općim uvjetima o organizaciji Adventure 2019., zajedno s traženom dokumentacijom dostaviti na adresu Turističke zajednice Grada Šibenika, najkasnije do 19. studenoga 2019. godine.

 

Svi detalji Javnog poziva, kao i popis potrebne dokumentacije dostupni su ovdje.


Rezultati Javnog poziva bit će poznati najkasnije do 25. studenoga – poručili su organizatori.