Grad Šibenik traži prijevoznika za povezivanje sa zračnim lukama u Zadru i Splitu

04.06.2019

Grad Šibenik traži prijevoznika za povezivanje sa zračnim lukama u Zadru i Splitu

Grad Šibenik objavio je javni poziv „Nabava usluge shuttle prijevoza putnika na relaciji od grada Šibenika prema zračnim lukama u Zadru i Splitu i obrnuto“ .

 

Grad Šibenik će ovim postupkom izabrati auto prijevoznika za održavanje direktne autobusne linije na navedenim relacijama u vremenskom periodu od dva mjeseca.

 

Izabrani auto prijevoznik će obavljati prijevoz za vrijeme trajanja pilot projekta povezivanja grada Šibenika s navedene dvije međunarodne zračne luke, odnosno od 17. lipnja 2019. do 18. kolovoza 2019. godine.

 

Pilot projekt se provodi u sklopu projekta STEP-UP (Sustainable Transport E-Planner to Upgrade the IT-HR mobility) koji se provodi iz programa prekogranične suradnje Interreg Italy – Croatia CBC Programme 2014-2020.

 

Pružatelju usluge će biti omogućen besplatan ulaz i izlaz autobusa bez naknade na parkiralište dviju navedenih zračnih luka kao i besplatno stajalište na prostoru Autobusnog kolodvora Šibenik. Točno mjesto ukrcaja i iskrcaja putnika bit će definirano neposredno prije same provedbe projekta.

 

Rok za dostavu ponuda je 11.06.2019. godine u 12:00 sati, a ponude se dostavljaju na e.mail adresu: petar.misura@sibenik.hr ili poštom na adresu: Grad Šibenik, Trg palih branitelja Domovinskog rata 1, 22000 Šibenik

 

Sve uvjete postupka javnog poziva možete pronaći na POVEZNICI.