Gradska čistoća uvela ISO standarde

16.05.2017

Gradska čistoća uvela ISO standarde

Danas je gradonačelnik Željko Burić u prostorijama Gradske čistoće Šibenika direktoru Novici Ljubičiću uručen certifikat prema zahtjevima normi EN ISO 9001:2015 i EN ISO 14001:2015. Tvrtka DQS Zagreb d.o.o iz Zagreba pod vodstvom Katarine Dulibić, Executive Menagera u Gradskoj čistoći Šibenik u proteklih četrdeset dana provela je edukaciju i osposobljavanje djelatnika za provedbu i prilagodbu navedenih normi. Norma EN ISO 9001:2015 je norma upravljanja kvalitetom, a norma EN ISO 14001:2015 je sustav upravljanje okolišem.

Cilj uvođenja normi je bolje upravljanje procesima u Gradskoj čistoći i bolja briga za okolišem. Uvođenjem navedenih normi podižemo standard našeg poslovanja na dobrobit naših djelatnika i korisnika.

"Zadovoljan samo što je Gradska čistoća dobila ove certificate. Dokaz je ovo kvalitetnog poslovanja koje se provodi u firmi koja brine za uređenost našeg grada, a pri tom se i odgovorno odnosi prema našem okolišu. Čestitam direktoru Ljubičiću i svim zaposlenicima Gradske čistoće na ovim certifikatima koji su ujedno i priznanje dosadašnjem radu", izjavio je gradonačelnik Željko Burić.

Uvođenjem ISO standard započinjemo poslovanje na višoj razini, a procesi poslovanja u narednom period biti će pod većim nadzorom.