Imenovana Povjerenstva Grada Šibenika za odabir projekata i dodjelu proračunskih sredstava iz kulture, tehničke kulture te udruga civilnog društva

06.02.2015

Imenovana Povjerenstva Grada Šibenika za odabir projekata i dodjelu proračunskih sredstava iz kulture, tehničke kulture te udruga civilnog društva

Povjerenstvo Grada Šibenika za odabir programa, odnosno projekata za dodjelu sredstava iz Proračuna Grada Šibenika udrugama civilnog društva obavljat će pregled, bodovanje i odabir programa, sukladno Pravilniku o uvjetima i kriterijima za dodjelu sredstava iz Proračuna Grada udrugama civilnog društva.

Predsjednik Povjerenstva  je Nikica Penđer, a članovi su Ante Rakić i Mirjana Žurić.

O programima te dodjeli sredstava iz gradskog proračuna udrugama u kulturi i tehničkoj kulturi, također će odlučivati tročlano Povjerenstvo. Za predsjednika je imenovan Dario Mikulandra,  a članovi su Damir Lučev i Živana Podrug. Povjerenstvo će izvršiti pregled, bodovanje i odabir programa u skladu s Pravilnikom  koji propisuje uvjete i kriterije za dodjelu proračunskih sredstava.

„Na javni poziv Grada Šibenika za udruge u kulturi, tehničkoj kulturi te udruge civilnog društva prijavljeno je oko 150 programa šibenskih udruga. Uz nešto umanjena proračunska sredstva u odnosu na prošlu godinu,nastojat ćemo odgovorno i u skladu sa zadanim kriterijima vrednovati projekte udruga čije je djelovanje važan dio društvenog života grada Šibenika.“, rekao je zamjenik gradonačelnika Nikica Penđer.