Komunalni redari uskoro u uniformama

11.09.2013

Komunalni redari uskoro u uniformama

Gradonačelnik Šibenika Željko Burić i zamjenik gradonačelnika Danijel Mileta održali su danas radni sastanak s komunalnim i prometnim redarima Grada Šibenika na kojem je bilo riječi o povećanju učinkovitosti rada tih službi, ali i o potrebi da im se, radi njihove efikasnosti, omoguće bolji uvjeti rada.

Tom
je prigodom gradonačelnik Burić najavio kako će komunalni redari uskoro dobiti uniforme, koje će ih činiti prepoznatljivim među građanima, čime će ne samo dobiti veću ozbiljnost u radu kroz vizualni identitet, već će i povećati efikasnost svoga rada.  Vrijednost uniformi za 10 komunalnih redara, procjenjuje se na oko 25 tisuća kuna, a sredstva za njihovu kupnju biti će osigurana rebalansom proračuna ili u proračunu za 2014.  godinu.

Zamjenik gradonačelnika Mileta je 
 poručio  kako  rad komunalnih i prometnih redara daje slikurada Gradske uprave i Gradonačelnika, što je i razlog da se upravo u navedenu službu uvedu poboljšanja, kako bi im se omogućili što bolji preduvjeti za njihov učinkovitiji rad.

Kako se moglo čuti na sastanku, s najavljenim poboljšanjima će se steći i osnova za bolje rezultate rada
na terenu.

Komunalni redari su gradonačelnika na sastanku izvijestili o svojim prijedlozima poboljšanja rada i kao i o problemima s kojima se susreću
u obavljanju svoga posla. Posebno su istakli potrebu bolje suradnje s policijom, na koju temu će se s Policijskom-upravom Šibensko-kninskom održati radni sastanak.