Na tvrđavi Barone održan susret poslovnih žena

11.03.2019

Na tvrđavi Barone održan susret poslovnih žena

Na tvrđavi Barone u nedjelju 10. ožujka održan je susret poslovnih žena u organizaciji šibenske podružnice Udruge poslovnih žena Krug. Okupljene poduzetnice iz Šibenika, Istre i Rijeke pozdravili su zamjenik gradonačelnika Paško Rakić te župan Goran Pauk.

 

Proteklog tjedna u Dubrovniku je održan Kongres žena poduzetnica „Okreni ploču“ te je šibenski ogranak udruge Krug po povratku iz Dubrovnika ugostio kolegice iz Istre i Rijeke na Baroneu.

 

Susretu poslovnih žena nazočili su i predstavnici Obrtničke komore Šibensko-kninske županije, Udruženja obrtnika Šibenik, HGK –Podružnica Šibenik te Turističke zajednice grada Šibenika.

 

 

Udruga poslovnih žena KRUG aktivno djeluje od 1992. godine s osnovnim ciljem rada na poboljšanju položaja poslovnih žena u društvu poticanjem ženskog poduzetništva, poslovne kulture i etike poslovanja. Aktivnosti KRUG-a su edukacija, umrežavanje, promocija postignuća poslovnih žena, djelovanje prema javnim organizacijama i institucijama te povezivanje sa srodnim udrugama u zemlji i inozemstvu. Hrvatska udruga poslovnih žena KRUG djeluje kroz šest ogranaka: Zagreb, Split, Rijeka, Istra, Dubrovnik i Šibenik.

 

Foto: ŠibenikIN