Nova „Foto“ tura Adventure

06.12.2018

Nova „Foto“ tura Adventure

Najkreativnije fotografije bit će nagrađene vrijednima nagradama.

 

Fotografije se isključivo šalju u digitalnom obliku i to na 

e-mail: info@fotoklubsibenik.hr

 

Na natječaju mogu sudjelovati svi građani koji se bave fotografijom, amaterski i profesionalno.


Natječaj je otvoren od četvrtka 6. prosinca 2018.  do srijede 2. siječnja 2019. u 00:00h. Sve pristigle prijave pregledat će žiri u čijem sastavu će biti predstavnici Grada Šibenika, TZ grada Šibenika i Foto kluba te će odabrati 20 najboljih fotografija. 


Za odabrane fotografije bit će organizirana izložba  tijekom siječnja 2019.


TZ grada Šibenika nagradit će i otkupiti tri najbolje fotografije uz sljedeće nagrade:

 

1.mjesto – večera za dvije osobe u restoranu Pelegrini

2.mjesto – večera za dvije osobe u restoranu Tomaseo

3.mjesto – večera za dvije osobe u pizzeriji „Zora“

 

Fotografije se šalju isključivo putem online servisa za prijenos velikih datoteka (wetransfer, jumbomail i sl. pošaljite mail u kojem će biti umetnut link na fotografije zajedno s vašim osobnim podacima) na e-mail adresu: info@fotoklubsibenik.hr


 Fotografije trebaju biti u digitalnom obliku, najmanje veličine 3000 pixela na dužoj strani, u tiff ili jpeg formatu (high quality).


Naziv fotografije treba sadržavati ime i prezime autora, naziv fotografije kao i redni broj fotografije čime potvrđuju autentičnost i preuzimaju odgovornost za sadržaj.


Pojedinac može poslati najviše do 10 fotografija. Svaki autor suglasan je da prijavom na foto natječaj - Nova „Foto“ tura Adventure - njegove fotografije bez naknade mogu biti objavljivane na izložbi, katalogu, pozivnicama, web stranicama, društvenim mrežama, te ostalim medijima za promotivne potrebe TZ grada Šibenika .

 

Zabavimo se i fotografirajmo naš Parkić, Trgić i Sajmić !