Objavljen Javni poziv za radove na uređenju okoliša i opremanje igrališta dječjeg vrtića Kućica

18.03.2019

Objavljen Javni poziv za radove na uređenju okoliša i opremanje igrališta dječjeg vrtića Kućica

Grad Šibenik je objavio  Javni poziv za dostavu ponuda za radove na uređenju okoliša i opremanje igrališta dječjeg vrtića Kućica. Radovi će biti sufinancirani sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku u sklopu Projekta ulaganja u objekte dječjih vrtića u visini od 60 % od ukupne vrijednosti projekta. Procijenjena vrijednost nabave iznosi  163.685,50 kuna bez PDV-a.

 

„Grad Šibenik nastavlja ulagati u predškolske objekte na području grada kako bi našim najmlađim sugrađanima omogućili suvremeno uređene prostore koji će njihovo odrastanje učiniti još kvalitetnijim. Nakon energetske obnove Dječjeg vrtića Kućica, čiji se rezultati itekako osjete, slijedi nam opremanje igrališta i uređenje okoliša vrtića.“, izjavio je zamjenik gradonačelnika Paško Rakić.

 

Rok za dostavu ponuda je 25. ožujka 2019. godine u 12:00 sati, a ponuda se dostavlja u .pdf formatu elektroničkim putem na adrese elektroničke pošte: mate.petrovic@sibenik.hr.  Ponudi je potrebno priložiti ponudbeni list i troškovnik.

 

Podsjetimo, radovi na energetskoj obnovi Kućice, ukupne vrijednosti gotovo 1,4 milijuna kuna koje je Europska unija sufinancirala iz Europskog fonda za regionalni razvoj s 364.690 kuna i Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost s 486.253 kuna, završeni su u veljači 2017. godine. Tom su prilikom zamijenjeni krov i prozori, a dotjerana je i fasada vrtića.