Objavljen poziv za najam kućica na Adventuri 2017.

27.10.2017

Objavljen poziv za najam kućica na Adventuri 2017.

Turistička zajednica Grada Šibenika i Grad Šibenik pozivaju sve zainteresirane fizičke i pravne osobe da se odazovu na poziv za najam kućica u perivoju Roberta Visianija u sklopu plastic-free sajma - Adventure 2017., koja će započeti 6. prosinca 2017., a potrajat će do 1. siječnja 2018. godine.


Ponuditelji su dužni poslati svoju ponudu s prihvaćenim Općim uvjetima o organizaciji Adventure 2017.  te s traženom dokumentacijom najkasnije do 8. studenog 2017. godine na adresu Turističke zajednice Grada Šibenika, Ulica Fausta Vrančića 18, 22 000 Šibenik.

 

Ove su godine organizatori, zbog iznimnog interesa, broj ugostiteljskih kućica povećali sa sedam na jedanaest i podijelili ih u dvije cjenovne kategorije. Također, omiljenoj gradskoj manifestaciji produljeno je i radno vrijeme te će adventska ponuda biti na raspolaganju građanima i u jutarnjim satima.


Organizatori  aktivno podupiru rad malih obrtnika, kućnih radinosti i udruga. Ove godine kućice namijenjene trgovačkoj djelatnosti neće se  naplaćivati, a selekcija će biti izvršena  na temelju pristiglih ponuda.

 

Svi detalji javnog  Poziva kao i popis potrebne dokumentacije dostupan je na internetskim stranicama Turističke zajednice Grada Šibenika i Grada Šibenika.


Link: http://www.sibenik-tourism.hr/hr/aktualnosti