Obnavlja se horizontalna signalizacija u Docu

11.08.2016

Obnavlja se horizontalna signalizacija u Docu

Zbog  izvođenja radova na obnovi horizontalne signalizacije, od petka 12. kolovoza s početkom u 5,00 sati za promet se zatvara dio prometnice Obala prvoboraca- Dolac (od dućana do Veslačkog kluba Krka) u Šibeniku.  Radi obnove horizontalne signalizacije za promet će biti zatvoren i dio prometnice Obala palih omladinaca.

Mole se stanari da za vrijeme radova izmjeste svoja vozila i omoguće nesmetano izvođenje radova.

Zbog uspostave nove regulacije prometa (zona ograničenog prometa) na području grada Šibenika- provodi se izvanredno održavanje  obnova horizontalne signalizacije s ciljem uvođenja reda i zaštite sigurnosti građana grada Šibenika i njihove imovine.

Obnovom signalizacije definirat će se prometni tok i sigurno odvijanje prometa, te će se osigurati i obilježiti 20-ak  parkirnih mjesta za stanare, korisnike povlaštenog parkiranja.

Za sve ostale korisnike označit će se prostor uz more i  omogućit će se zaustavljanje vozila bez ometanja tijeka prometa.

Provedbu i kontrolu  regulacije provodit će komunalno i prometno redarstvo Grada Šibenika te Policijska uprava Šibensko-kninska, dok će Gradski parking d.o.o. provoditi kontrolu ulaza i izlaza vozila u skladu s Odlukom Grada o kretanju unutar stare gradske jezgre.