Od ponedjeljka 16. rujna privremene regulacije prometa na nekoliko lokacija u Šibeniku

14.09.2019

Od ponedjeljka 16. rujna privremene regulacije prometa na nekoliko lokacija u Šibeniku

Zbog radova na projektu sustava vodoopskrbe, odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda – Aglomeracija Šibenik, na području grada od ponedjeljka, 16. rujna 2019. godine, na snazi će biti privremene regulacije prometa na sljedećim lokacijama:


a)  Zvonimirova ulica Šibenik – 1. faza

Radovi u Ulici kralja Zvonimira odvijat će se u fazama, kako bi se u svakom trenutku omogućio neometan pristup radilištu, hitnim službama i stanarima.U prvoj fazi , od 16. rujna do 01. listopada, Ulica kralja Zvonimira bit će zatvorena za promet od benzinske crpke „Petrol“ do „Kronjinog magazina“. U tom razdoblju pristup centru grada bit će moguć kroz Njivice i Crnicu. Stanarima će biti omogućen pristup parkingu kod Kronjinog magazina. Početkom druge faze od 01. listopada pristup centru grada odvijat će se okolnim putem.

b) Državna cesti D8 u Brodarici

Radovi će se izvoditi na način da će jedna prometna traka biti zatvorena za promet, dok će se preostalim dijelom kolnika promet odvijati naizmjenično, reguliran vertikalnom prometnom signalizacijom i semaforima. Radovi će se realizirati po fazama, u duljini od 300 metara. Nakon što se završi jedna faza, radovi se premještaju na iduću. Na prilazu zoni radova promet će se odvijati pod ograničenjem brzine od 30 km/h.

 
c) Donja Brodarica

Sam zahvat obuhvaća iskope u kolniku. Radovi će se izvoditi na način da će dio kolnika biti u potpunosti zatvoren. Radovi se izvode u 35 faza. Od 16. rujna kreću radovi na četiri lokacije. Raspored radova i točno vrijeme zatvaranja pojedinih ulica za promet komunicirat će se s građanima izravno na terenu i posredstvom mjesnog odbora.d) Gornja Brodarica

Radovi započinju na području Bili Brig, Podić i Tesla (kod podvožnjaka), te na području Podsolarskog.
e) Zablaće

U Zablaću od 16. rujna kreću radovi na dionicama u ulicama  Mate Leoni, Trg Braće Antolos, na Obali palih boraca i Grižinama. Raspored radova i točno vrijeme zatvaranja pojedinih ulica za promet komunicirat će se s građanima izravno na terenu i posredstvom mjesnog odbora. 
f) Jadrtovac

Na području Jadrtovca završavaju se radovi i otvara se cesta prema Vrpolju. Radovi započinju na ulicama Put Dolića – Klanac, Uska ulica, Marinoci i na cesti prema D8. Molimo građane za strpljenje i poštivanje privremene regulacije prometa.