Održana posljednja konferencija projekta „Shaping the Future Education in Tourism“

26.02.2019

Održana posljednja konferencija projekta „Shaping the Future Education in Tourism“

U Gradskoj vijećnici u Šibeniku danas je održana posljednja konferencija projekta „Shaping the Future Education in Tourism“ kojem se Veleučilište u Šibeniku pridružilo u sklopu programa Erasmus+.

 

Na konferenciji su predstavljeni  dosadašnji rezultati projekta, a okupljenima su se uvodnim riječima obratili zamjenik gradonačelnika Danijel Mileta i dekan  Veleučilišta u Šibeniku,Ivan Malenica.

 

„Ova međunarodna suradnja donijela je novo i proširila postojeće znanje te je dokaz da se Veleučilište u Šibeniku može nositi s ostalim veleučilištima u Hrvatskoj“.  – kazao je ovom prilikom zamjenik gradonačelnika Danijel Mileta uputivši čestitke dekanu i svim suradnicima na projektu.

 

Lokalna koordinatorica projekta , Ivana Kardum Goleš naglasila je da je ideja ovog projekta bila osposobljavanje studenata kako bi mogli naučiti raditi u turizmu.

 

Projekt „Shaping the Future Education in Tourism“ koji naglasak stavlja na aktivaciju potencijala u turizmu kao pokretačke osnove za sve nacionalne ekonomije započeo je 2016. godine, a njegova provedba trajala je 30 mjeseci.

Ukupna vrijednost ovog projekta je 190 tisuća eura.