Održano regionalno natjecanje za izbor Najljepša mama Hrvatske

14.05.2018

Održano regionalno natjecanje za izbor Najljepša mama Hrvatske

Proteklog vikenda u Osijeku je održano prvo regionalno natjecanje za izbor Najljepše mame Hrvatske.

 

Šest najbolje ocijenjenih iz svakog regionalnog natjecanja odlaze u Šibenik te će se boriti za prestižnu titulu u finalu 1. rujna 2018. godine. Kao članovi žirija, na natjecanju u Osijeku su nazočili zamjenik gradonačelnika Danijel Mileta i direktor Turističke zajednice Dino Karađole.

 

Na regionalnom natjecanju u Osijeku predstavile su se majke koje svojim izgledom, vještinom i šarmom prezentiraju ljepotu i  bogatstvo njihove uloge u obitelji i društvu.

 

Šest natjecateljica koje su prošle u finale izbora su: Klara Bošnjak, Ivana Štengl, Daliborka Lesar, Ankica Biondić, Ines Novak i Mirjana Jeman Galeković.  Organizacija izbora za Najljepšu mamu Hrvatske, uručila je i donaciju u vidu potrebitog pribora za djecu na pedijatrijskom odjelu KBC Osijek, Ani Sanseović.

 

Natjecanje Najljepša mama Hrvatske pokrenula je Šibenčanka s adresom u Italiji Maja Gnjidić, a osim izbora ljepote, manifestacija ima za cilj promidžbu turizma, krajolika, kulture, običaja i tradicije pa je pokrenut i gastronomski projekt pod nazivom Food, art & wine.