Otvoren postupak javne nabave za izgradnju Centra za nove tehnologije Trokut

03.01.2018

Otvoren postupak javne nabave za izgradnju Centra za nove tehnologije Trokut

Otvoren je postupak javne nabave za izgradnju Centra za nove tehnologije i poduzetništvo Trokut (evidencijski broj nabave 19/17). Procijenjena vrijednost nabave iznosi 17.383.761,93 HRK bez PDV-a.  Suvremeno opremljen Centar za nove tehnologije i poduzetništvo gradit će se na prostoru Mandaline u svrhu poticanja, rasta i razvoja malih i srednjih poduzeća te stvaranja novih radnih mjesta na području Šibensko – kninske županije.

 

„Ovaj inovativni projekt privući će brojne mlade ljude iz cijelog svijeta upravo u Šibenik koji će im postati nezaobilazna točka u kreiranju novih ideja i novih poslova. Ovim projektom nastavljamo raditi na pozicioniranju Šibenika kao grada znanja i novih, inovativnih tehnologija.“, kazao je gradonačelnik Željko Burić te pozvao sve zainteresirane poslovne subjekte da se odazovu javnom pozivu.

 

Svi zainteresirani gospodarski subjekti svoje ponude mogu dostaviti do 06. veljače 2018. u 12:00 sati, a svu potrebnu dokumentaciju mogu pronaći na: www.eojn.nn.hr.

 

 

Projekt uspostave Centra za nove tehnologije i poduzetništvo Trokut odobren je Gradu Šibeniku na natječaju Europskog fonda za regionalni razvoj, Razvoj poslovne infrastrukture, Operativni program „Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.“. Ukupan iznos projekta je 27.722.245,10 kuna, od čega je Grad Šibenik ostvario 20 milijuna kuna bespovratnih sredstava Europske unije.