Otvorene sve četiri lokacije nove ture Adventure

14.12.2018

Otvorene sve četiri lokacije nove ture Adventure

 

Zbog lošeg vremena, otvaranje nove Adventurine lokacije u Ulici Jurja Barakovića, najavljeno za večeras gostovanjem popularnih jazzera okupljenih u Scifidelity Orchestra i setom uspješnog šibenskog DJ-a Bake, otkazano je i prebacuje se za sutra, subotu 15. prosinca kada nas u 19 sati očekuje stand-up nastup Vlatka Štampara, a to je ujedno i prvi dio gostovanja zagrebačkih komičara okupljenih u Lajnap kolektiv. U 21 sat na Trgiću započinje i novi glazbeni program kojim ravna M.S.A.Q. pod nazivom City Sessions, a poznatim šibenskim glazbenicima pridružit će se i Boris Plazibat na saksofonu.

                Ostali bogat program najavljen za sutra ide kako je i najavljeno, bez izmjena, pa nas sutra u 10 i 11 sati u Galeriji Matija očekuju dvije izvedbe Virkove predstave Čudnovati Snjegović i radionički program koji se nastavlja radionicom izrade ukrasa od balona u prijepodnevnim satima, dok je za 17 sati zakazana radionica Nacionalnog parka Krka na kojoj će se izrađivati 3D čestitke. Program Parkića započinje u 11 sati u nastupom šibenskog dua Baby Kate&M, nastavlja se Mini Božićnim Diskom za najmlađe s početkom u 19 sati, dok nas u večernjim satima očekuje dugo iščekivani koncert najboljeg europskog tribute benda – RHCP Real Tribute najavljen za 21 sat.

Podsjećamo, za 10 sati najavljeno je i otvorenje Adventurinog Sajmića, na Trgu Nikole Tomasea, ispred crkve sv. Frane, na kojem nas očekuje bogat asortiman odabranih predstavnika obrta, udruga i kućnih radinosti!