Sve je spremno za najbolji doček na obali!

31.12.2018

Sve je spremno za najbolji doček na obali!

U glazbenoj prijestolnici Dalmacije sve je spremno za Novu 2019., a glazbeni program na sve tri bine započinje istovremeno - u 22.30 sati.  

 

Na glavnoj će pozornici, na Trgu Pavla Šubića I, Šibenčane i njihove goste u Novu godinu uvesti Kawasaki 3P, a osim vatrometa u ponoć, čestitke će sugrađanima s navedene lokacije uputiti i gradonačelnik Grada Šibenika Željko Burić i župan šibensko-kninski Goran Pauk. U prvim minutama iza ponoći započet će i dugo očekivani glazbeni i svjetlosni spektakl makedonskog glazbenog maga, Kirila Djaikovskog i Davida Liona.


Publika koja Novu odluči dočekati u Perivoju Roberta Visianija, plesat će uz četiri dobro poznate dame u pratnji svoga benda – The Frajle koje za Šibenik pripremaju nezaboravno glazbeno iskustvo, također s početkom u 22.30 sati.

 

U Ulici Roberta Visianija, na Adventurinom Trgiću u 22.30 očekujemo uvod mostarskog Roof AW kolektiva u najluđu noć koja će kulminirati najboljim imenom elektronske scene u cijeloj regiji – sarajevskim After Affairom!

 

 

Podsjećamo, zbog organizacije dočeka Nove godine večeras će biti zatvoren promet duž šibenske rive, a danas od 14 sati pa sve do 2. siječnja u 7 ujutro besplatna će biti sva gradska parkirališta, uključujući i parkiralište na TEF-u.