Zamjenik gradonačelnika Danijel Mileta primio organizatoricu izbora "Najljepša mama Hrvatske"

30.08.2017

Zamjenik gradonačelnika Danijel Mileta primio organizatoricu izbora "Najljepša mama Hrvatske"

Zamjenik gradonačelnika Danijel Mileta primio je danas Maju Gnjidić Verdecchia, organizatoricu izbora Miss mama Italiana te idejnu začetnicu hrvatske inačice talijanskog izbora ljepote „Najljepša mama Hrvatske“.  Izbor najljepše mame u Hrvatskoj održat će se u subotu, 02. rujna na Trgu Republike Hrvatske u Šibeniku.

 

„ Veseli nas što se drugu godinu zaredom izbor za najljepšu mamu Hrvatske održava upravo u Šibeniku. Vjerujemo kako će se i ove godine izbor ljepote izazvati interes medija i publike. Osim toga, ovaj izbor ujedno predstavlja nastavak suradnje između grada Šibenika i talijanskog grada Mogliana gdje se svake godine održava izbor za najljepšu mamu u Italiji.“, kazao je zamjenik gradonačelnika Danijel Mileta.

 

Maja Gnjidić, Šibenčanka i bivša Miss mama Italije, zahvalila je na podršci koju je Grad Šibenik i ove godine iskazao te je istaknula kako će se na izboru ljepote natjecati mame iz cijele Hrvatske, a među kandidatkinjama je i pet Šibenčanki.


„Među novostima ove godine je da smo snimili svojevrsnu himnu za Najljepšu mamu. Tekst je napisao Siniša Kostelac, a uglazbio ga Hrvoje Herček dok je izvodi Bojan Jambrošić. Veselimo se ovogodišnjem izboru i nadamo se kako će nas vrijeme poslužiti.“, kazala je Maja Gnjidić.

 

Izbor je ove godine obogaćen i kulinarskom večeri koja će se održati večeras u hotelu Panorama, a u sklopu koje će, jedan od najpoznatijih švedskih kuhara, Peter Nordin pripremiti jelo koje će posvetiti gradu Šibeniku.


Recept „Šibenski medaljoni“ danas je prezentiran predstavnicima Grada Šibenika, a svoje će mjesto pronaći u knjizi recepata koju će chef Peter Nordin objaviti sljedeće godine.