Zamjenik gradonačelnika Paško Rakić primio Katju Ercegović

10.06.2019

Zamjenik gradonačelnika Paško Rakić primio Katju Ercegović

Zamjenik gradonačelnika Paško Rakić primio je danas osnivačicu i vlasnicu dječjeg vrtića „Osmijeh“ Katju Ercegović koju je Hrvatska udruga poslovnih žena Krug na nedavno održanoj svečanosti u Splitu proglasila najboljom poduzetnicom u kategoriji socijalnog poduzetništva u 2018. godini u Hrvatskoj.

 

„Čestitam vam na ovoj vrijednoj nagradi koja je ujedno priznanje vašeg dugogodišnjeg predanog rada kao predškolske djelatnice i voditeljice dječjeg vrtića u Šibeniku.“, kazao je zamjenik gradonačelnika uručivši gđi Ercegović prigodan poklon.

 

Gospođa Ercegović zahvalila se na primanju te je istaknula kako je ova nagrada rezultat timskog rada svih djelatnika DV „Osmijeh“, a ispričala je kako ju je dolazak kolega na svečanost u Splitu posebno razveselio.

 

Nakon dugogodišnjeg rada na mjestu odgajateljice i mentorice u Gradskim vrtićima Šibenik, Katja Ercegović je 2004. godine osnovala DV „Osmijeh“. Ove godine Dječjem vrtiću Osmijeh su dodijeljena bespovratna sredstva iz Europskog socijalnog fonda za projekt ''I ti imaš razloga za osmijeh'', kojim se putem prilagođavanja radnog vremena dječjeg vrtića radnom vremenu roditelja omogućava usklađivanje poslovnog i obiteljskog života. Vrtiću je nedavno uručen i certifikat „Srebrni status eko škole“.

 

Dječji vrtić "Osmijeh" u svoja tri objekta na Šubićevcu, Meterizama i u Jurasima brine za oko 220 djece.