Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

1. susret otočnih obrtnika HOK-a u Božavi na Dugom otoku

1. susret otočnih obrtnika HOK-a u Božavi na Dugom otoku

 

 

U Božavi na Dugom otoku od 25. do 27. svibnja 2012. godine održat će se 1. susret otočnih obrtnika Hrvatske obrtničke komore na temu „Strategija opstanka poslovanja otočnih obrtnika“.

Na Susretu otočnih obrta okupit će se na jednom mjestu obrtnici različitih djelatnosti koji rade na otocima, kako bi mogli razmijeniti iskustva, aktualizirati problematiku poslovanja na otocima, ponuditi rješenja za kvalitetnije djelovanje, potaknuti ideje za bolju i učinkovitiju suradnju lokalnih i državnih tijela. Do sada su održana dva susreta otočnih trgovaca, koja su se pokazala vrlo uspješnima, a na temelju njih osnovan je i Odbor za otoke koji vodi brigu o svim otočnim obrtima.

Na susretu se očekuje izlaganje i rasprava o brojnim temama vezanima uz život i rad obrtnika na otocima. Razmotrene će biti teme iz različitih područja poslovanja obrta, a sve sa jednom osnovnom idejom: kako osigurati najpovoljnije uvjete za kvalitetno i racionalno poslovanje obrtnicima i poduzetnicima na otocima i staviti ih u ravnopravan položaj sa ostalim poduzetnicima iz Hrvatske.

Članovi Organizacijskog odbora 1. susreta otočnih obrtnika su: Stjepan Knežević, predsjednik Organizacijskog odbora, predsjednik Odbora za otoke HOK-a; Vladimir Šarunić, član Odbora za otoke HOK-a; Mladen Malta, predsjednik UO Zadar, Danica Baričević, potpredsjednica Odbora za otoke HOK-a, predsjednica UO Brač i Lenko Ugrinić, koordinator Odbora za otoke HOK-a.

Na Susretu se očekuje obraćanje predstavnika Vlade RH, Ministarstva poduzetništva i obrta, Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture, Ministarstva gospodarstva i drugih institucija na državnoj i lokalnoj razini, važnih za razvoj otočnog obrtništva.

  Objavljeno: 16.05.2012, 09:43h