Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

10. godišnja produkcija Plesnog teatra SJENE

10. godišnja produkcija  Plesnog teatra SJENE

 

 

 SJENE I GOSTI , godišnja produkcija Plesnog teatra SJENE ujedno je  i plesna smotra najistaknutijih  amaterskih plesnih ansambala Hrvatske.  Održava se od 2006.  godine u organizaciji domaćina, PT Sjene iz Šibenika.  Kao i svake godine  i  ovog svibnja , u  zgradi HNK u Šibeniku, u  dvodijelnom revijalnom  plesnom programu  svojim  koreografskim točkama predstavit će se  plesne grupe različitih dobnih skupina  koje djeluju unutar PT SJENE, kao i  njihovi gosti,  koji  su i ove godine odabrani između  trenutačno najboljih plesnih ansambala Hrvatske,  nagrađivanih koreografija i plesača. Gosti SJENA dolaze  iz Požege, Varaždina, Rijeke, Splita i Zadra.

 

 I ove godine nastavlja se  uobičajeni način održavanja programa, a to je podjela istog na dva dijela. Plesni program prvog i drugog dijela je  različit, što znači da se točke ne ponavljaju.

 

Ove godine  prvi  dio programa ( namijenjen mlađoj publici ) održat će se  27.05. u jutarnjem terminu , s početkom u 11h ,  a drugi  obogaćen  gostima iz drugih gradova i posvećen starijoj publici - u večernjem terminu s početkom u 19 h. Riječ je o polusatnoj koreografskoj priči „Madness“, u koreografiji Zorane Mihelčić. 

  Objavljeno: 26.05.2017, 09:39h