Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

10. obljetnica Gradskog parkinga

10. obljetnica Gradskog parkinga

 

 

Danas je u Gradskoj vijećnici Grada Šibenika održana svečanost u povodu obilježavanja 10. godišnjice  tvrtke Gradski parking d.o.o. kojoj su, pored direktorice Lovorke Bujas i brojnih zaposlenika te gradske tvrtke,  nazočili i gradonačelnik Grada šibenika dr. Ante Županović sa svojim zamjenikom Frankom Vidovićem, predsjednik Gradskog vijeća mr.sc. Goran Grguričin ali i prijašnji direktori Gradskog parkinga, članovi nadzornog odbora i bivši gradonačelnici.

Direktorica Bujas pozdravila je sve nazočne, a posebno svoje djelatnike te im zahvalila na doprinosu u razvoju i rastu tvrtke koja je počela s „paragon blokom“ u Ulici kralja Zvonimira 5 u prostoru koji je dobila od grada na korištenje, da bismo danas raspolagali s naprednom informacijsko-komunikacijskom tehnologijom.  „Od ožujka 2001. kada je društvo osnovano izrasli smo u respektabilno opremljenu i kvalitetno ekipiranu tvrtku koja ima jasan cilj: pružati kvalitetnu uslugu parkiranja u Šibeniku na zadovoljstvo kako građana tako i gostiju. Također, radimo stalno na otvaranju novih parkirališta, raspolažemo i s pauk-vozilom te tako pomažemo boljoj i lakšoj regulaciji prometa . I autobusni kolodvor dio je naše tvrtke koju smo kupili 2003.g. i dokazali da je riječ o snažnoj tvrtki velikih mogućnosti.“ Kazala je Bujas

Gradonačelnik Grada Šibenika dr. Ante Županović  čestitao je direktorici Bujas na jubileju, te naglasio važnost uloge ovog gradskog poduzeća u održavanju reda u prometu u gradu „kala, skala i buta“ kakav je Šibenik. „Pred nama je značajan projekt uređenja Poljane – središnjeg gradskog trga s podzemnom garažom, te očekujem da će Gradski parking i na ovom projektu pokazati svoju snagu i odraditi ga zajedno sa svojim osnivačem i vlasnikom – Gradom Šibenikom.“, kazao je gradonačelnik.

Djelatnicima koji su najdužeg staža u Gradskom parkingu: Draganu Grubišiću, Karmelu Kursaru, Tomislavu Luciću, Josipu Belamariću, Stipici Protegi, Nediljku Silovu i Radenku Kendešu priznanja su uručili gradonačelnik Županović i direktorica Bujas.

  Objavljeno: 02.12.2011, 14:46h