Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

17. susret ribara

17. susret ribara

 

 

Hrvatska obrtnička komora, Ceh za ribarstvo i akvakulturu i ove godine organizira tradicionalni, sedamnaesti po redu, Susret ribara, koji će se održati 25. i 26. listopada u Dubrovniku (Grand Hotel Park). Domaćin ovogodišnjeg ribarskog skupa je Obrtnička komora Dubrovačko-neretvanske županije, a pokrovitelj Ministarstvo poljoprivrede.

Na 17. susretu ribara, kroz stručna izlaganja i raspravu, razmotrit će se brojne teme vezane uz obavljanje ribarske djelatnosti poput  aktualnog stanja i perspektive hrvatskog ribarstva i planova upravljanja. Također će biti riječi o provedbi mjera strukturne politike u ribarstvu RH danom stupanja u EU, marikulturi u Republici Hrvatskoj, aktualnom stanju ribarske flote i njene perspektive u EU, kao i stanju ribolovnih resursa u Jadranu.

 

Obzirom na zanimljivost tema i važnost problematike, značajni dio vremena predviđenog programom, rezerviran je za raspravu, tijekom koje će sudionici moći iznijeti svoja mišljenja i stavove.

Osim velikog broja ribara, te predstavnika znanstvenih institucija i ustanova, skupu će prisustvovati i predstavnici županijskih obrtničkih komora, kao i dužnosnici Hrvatske obrtničke komore.

 

Organizatori pozivaju sve ribare i ostale zainteresirane da se odazovu u što većem broju, te da svojom nazočnošću uveličaju ovaj, za ribarstvo izuzetno značajan skup.

  Objavljeno: 15.10.2012, 09:17h