Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

4 medalje za Dalmatino

4 medalje za Dalmatino

 

 

U subotu, 14. 12. 2019. u Splitu je održan 23. po redu, veliki „Croatia open” u kickboxingu. To je najveće kickboxing natjecanje koje se održava kod nas. Ovoga puta u Splitu. Nastupilo je ukupno 667 natjecatelja iz 76 klubova.

Za šibenski kickboxing klub Dalmatino nastupili su: U light contactu Chiara Miliša u konkurenciji kadetkinja do 55 kg, u low kicku Svetin Vukičević kod juniora do 63,5 kg, te seniorke Snježana Prgomet do 52 kg i Karmela Makelja do 56 kg.

Zlatne medalje osvojile su seniorke Snježana Prgomet i Karmela Makelja. Nakon osvojenih bronci sa svjetskog prvenstva u listopadu, nastavile su odličan niz. Karmela je u finalu svladala protivnicu iz Varaždina kojoj je bilo odbrojavano čak dva puta. Snježana Prgomet je u finalu tehničkim nokautom porazila predstvanicu BiH što joj je donijelo zlatnu medalju i prvo mjesto na rang listi seniorki.

Odlične borbe pružio je mladi Svetin Vukičević. On je u polufinalu svladao nokautom protivnika iz splitskog Pitbulla, a u finalu sudačkom odlukom izgubio od protivnika iz Zagreba. Finalni meč je bio izrazito dinamičan uz brojne izmjene udaraca. Svetin je time osvojio srebrnu medalju.

Medalju istog sjaja osvojila je i Chiara Miliša u konkurenciji kadetkinja kojoj je ovo prvi nastup za kickboxing klub Dalmatino.

Borcima su u kutu bili treneri Damir Lambaša i Robert Dasović.

  Objavljeno: 16.12.2019, 08:10h