Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

42 pripadnika Prometne jedinice mladeži brinut će za sigurnost na cesti

42 pripadnika Prometne jedinice mladeži brinut će za sigurnost na cesti

 

 

Policijska uprava Šibensko- kninska  u suradnji s Prometno- tehničkom školom i ove je godine organizirala Prometne jedinice mladeži, koje su, osim edukativnog značaja na promicanju pozitivnih ponašanja u cestovnom prometu i preventivnog djelovanja na sigurnost u prometu, postale i sastavni dio turističke promidžbe grada Šibenika i naše Županije.

Na današnjem predstavljanju medijima nazočili su i zamjenik gradonačelnika Danijel Mileta, Zdravko Peran, ravnatelj srednje Prometno tehničke škole, Renato Grguričin, voditelj Odjela za promet u Policijskoj upravi sa svojim suradnicima.

Ovom prilikom su pripadnicima Prometne jedinice mladeži podijeljene iskaznice, a svi nazočni su im zaželjeli uspjeh u radu, koji je ujedno i promocija našeg grada i  Županije.

Policijska uprava u suradnji s Prometno tehničkom školom u Šibenik u zadnjih 20 ak godina  organizira Prometne jedinice mladeži.

U vremenu od 20. lipnja do 13. kolovoza ukupno 42 pripadnika jedinica mladeži bit će raspoređena na područje grada Šibenika u dvije grupe, tako da prva grupa počinje radom 20. lipnja do 15. srpnja, kada će s radom započeti druga grupa.

  Objavljeno: 16.06.2016, 14:57h