Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

55. obljetnica postojanja i aktivnog rada Lige protiv raka Šibensko-kninske županije

55. obljetnica postojanja i aktivnog rada Lige protiv raka Šibensko-kninske županije

 

 

U Gradskoj knjižnici "Juraj Šižgorić" Šibenik, u utorak, 19. prosinca 2023. s početkom u 18:00 sati Liga protiv raka Šibensko - kninske županije obilježava svoju 55. obljetnicu postojanja i aktivnog rada kojim daje velik doprinos u procesu liječenja oboljelih od malignih bolesti. Program događanja uključuje svečanu sjednicu članova, članica i volontera Lige u okviru koje će Danći Mihovilčević, dr. med., predsjednica Lige protiv raka Šibensko-kninske županije, izložiti referat s popratnom videoprojekcijom kojim će se osvrnuti na djelovanje Lige.

U programu će sudjelovati i Kulturna udruga "Šibenske šuštine", a posjetitelji će na prvome katu Knjižnice moći razgledati i mini izložbu fotografija i novinskih članaka posvećenih akcijama koje Liga provodi tijekom godina svoga djelovanja.

U suradnji s Gradskom knjižnicom "Juraj Šižgorić" Šibenik, na prvom katu održat će se i modna revija šibenskih dizajnera. Kreacije iz kolekcija Sani Design by Đina Grbin, Charlie Design, Design by Roza, Inspire by Patricia, Karmen Herceg Design, Deni Design i Hand made Sanjak nosit će žene hrabrog duha koje su preboljele ili se još nose s procesom liječenja karcinoma dojke. Ova revija nije samo priča o modi jer ona u fokus stavlja snagu, hrabrost i zajedništvo.

Organizator: Liga protiv raka Šibensko-kninske županije

 

  Objavljeno: 15.12.2023, 13:21h