Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

7. sjednica Gradskog vijeća Grada Šibenika

7. sjednica Gradskog vijeća Grada Šibenika

 

 

7. sjednica Gradskog vijeća Grada Šibenika biti će održana 16. svibnja 2018. (srijeda) u 09:00 sati u Gradskoj vijećnici.

DNEVNI RED:

1. Prijedlog Odluke o izmjenama i dopunama Poslovnika o radu Gradskog  vijeća predlagatelj Odbor za statutarno-pravna pitanja  (preuzmi PDF)

2. Prijedlog Odluke o izradi Izmjena i dopuna Detaljnog plana uređenja luke Pekovac (preuzmi PDF)

3. Prijedlog Odluke o donošenju Urbanističkog plana uređenja zone ugostiteljsko-turističke namjene T3 Jadrija (preuzmi PDF); (preuzmi prilog)

4. Prijedlog Odluke o donošenju Plana gospodarenja otpadom Grada Šibenika za razdoblje 2018.- 2023. godine (preuzmi PDF); (preuzmi prilog)

5. Prijedlog Odluke o porezima Grada Šibenika (preuzmi PDF)

6. Prijedlog Pravilnika o uvjetima i kriterijima za dodjelu sredstava iz  Proračuna Grada Šibenika za udruge umirovljenika grada Šibenika - predlagatelj Odbor za statutarno-pravna pitanja (preuzmi PDF)

7. Prijedlog Odluke o iznosu posebnih troškova obavljanja očevida u postupku  izdavanja upravnih akata - predlagatelj Odbor za statutarno-pravna pitanja (preuzmi PDF)

8. Prijedlog Odluke o korištenju gradskih parkirališta – predlagatelj Odbor za prostorno uređenje, komunalno gospodarstvo i stambene odnose (preuzmi PDF)

9. Prijedlog Odluke o uvjetima i načinu držanja kućnih ljubimaca i načinu postupanja s napuštenim, izgubljenim i divljim životinjama– predlagatelj Odbor za prostorno uređenje, komunalno gospodarstvo i stambene odnose (preuzmi PDF)

10. Prijedlog odluke o izmjeni Odluke o ograničenju i zabrani građevinskih radova tijekom turističke sezone (preuzmi PDF)

11. Prijedlog Odluke o povjeravanju obavljanja komunalnih poslova komunalne djelatnosti čišćenja fasada i javnih gradskih površina od grafita na području Grada Šibenika na temelju  ugovora (preuzmi PDF)

12. Prijedlog Odluke o preimenovanju ulica u Raslini – predlagatelj Odbor za razvoj mjesne samouprave (preuzmi PDF)

13. Prijedlog Odluke o ukidanju statusa javnog dobra:
a) čest.br. 2538/4 K.O. Jadrtovac (preuzmi PDF)
b) čest.br. 1875/1 K.O. Danilo Biranj (preuzmi PDF)
c) čest.br. 5411/8 K.O. Donje Polje (preuzmi PDF)
d) čest.br. 5426/14 K.O. Donje Polje (preuzmi PDF)

14. Prijedlog Zaključka o prihvaćanju Izvješća o izvršenju Programa održavanja  komunalne infrastrukture na području Grada Šibenika u 2017. (preuzmi PDF)

15. Prijedlog Zaključka o prihvaćanju Izvješća o izvršenju Programa gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture na području Grada Šibenika u 2017. godini (preuzmi PDF)

16. Izvješće o poslovanju i Financijsko izvješće Čempresi d.o.o. Šibenik za 2017. godinu (preuzmi PDF)

17. Izvješće o radu Javne vatrogasne postrojbe grada Šibenika s financijskim izvješćem za 2017. godinu (preuzmi PDF)

18. Izvješće o radu s financijskim izvješćem Centra za pružanje usluga u zajednici Grada Šibenika za 2017. godinu (preuzmi PDF)

19. Prijedlog Zaključka o prihvaćanju Izvješća o radu Savjeta mladih Grada Šibenika (preuzmi PDF)

Svi materijali za 7. sjednicu Gradskog vijeća Grada Šibenika u ZIP formatu (preuzmi ZIP)

  Objavljeno: 08.05.2018, 08:14h