Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

A i vi ste s nama, iako vas nima!

A i vi ste s nama, iako vas nima!

 

 

U subotu, 26. studenog u Hrvatskom narodnom kazalištu Šibenik održat će se koncert u znak sjećanja na Joška Arasa Biću i Tonija Grguričina. Koncert nosi naziv „A i vi ste s nama, iako vas nima“! Početak je u 19:30 sati. Nastupaju Tomislav Bralić i Intrade, Cambi Split, Libar, Kumpanji, Ti Ritu Piri Pip i Fortica.

Joško Aras Biće bio je prvi tenor klape Fortica skoro od njenih samih početaka. Bio je izuzetan glazbenik, pjevač vrhunskih sposobnosti. Njegov gubitak, nakon kratke i teške bolesti, bio je iznenadan i ostavio je neizbrisiv trag na članove Fortice i sve koji su ga znali.

Toni Grguričin kao prvi tenor klape Teuta, a svojim talentom i radom ponio je klapu do priznanja kakve mnoge klape nisu dobile nakon desetljeća djelovanja. Bio je poznat u klapskim krugovima kao talent i radnik. Iznenadni gubitak Tonija Grguričina zatekao je sve, a klapa Teuta od tog je trenutka prestala je s radom i otišla u povijest kao klapa, koja je svojom kvalitetom zasjenila mnoge u samo pet godina djelovanja.

  Objavljeno: 21.11.2011, 11:52h