Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Akcija "I moj glas protiv nasilja" - Šibenik grad bez nasilja

Akcija "I moj glas protiv nasilja" - Šibenik grad bez nasilja

 

 

Likovna udruga Grupa 9, Foto klub Šibenik i Rotary kluba Šibenik pozivaju sve ljude dobrog srca da se pridruže u akciji pomoći stradalom Juri Kulazi. 

Uskoro se navršava duga godina dana, kako je naš sugrađanin Jure Kulazo stradao kao žrtva nasilja i okrutnog divljaštva, a samo zato što je te večeri 25. studenog 2011. pokušao u našem gradu, ispred noćnoga kluba, verbalno zaštiti jednu mladu djevojku od nasrtaja silnika.

Članovi šibenske likovne udruge Grupa 9 s prijateljima, te članovi Foto kluba Šibenik donirali su više svojih vrijednih radova, s nakanom da se njihovom prodajom cjelokupnog prikupljeni novac donira za liječenje i rehabilitaciju Jure Kulaze, jer je Jure i danas u teškom i nepokretnom stanju, a njegovo liječenje iziskuje njegovoj obitelji znatna sredstva.

Otvaranje prodajne izložbe je 6. prosinaca 2012. u 19 sati u Muzeju grada Šibenika. Pored radova bit će istaknute cijene, a može se uplatiti i preko tog iznosa. Pojedini vrijedni radovi prodat će se prvom kupcu. Izložba će biti otvorena do 13. prosinca 2012.

Organizatori posebno apeliraju da se svi upišu u knjigu dojmova, koja će se zajedno s novcem uručiti obitelji.

Organizatori vjeruju da će naš sugrađanin Jure ozdraviti, a u tome će mu sigurno pomoći podrška i topla riječ sugrađana. 

Za pomoć Juri Kulazi otvoren je poseban broj žiro računa na Jadranskoj banci Šibenik pod brojem: 2411006-1520000189, na koji se može uplatiti željeni iznos i na koji će se slijevati sva prikupljena sredstva.

U akciji " I moj glas protiv nasilja- Šibenik grad bez nasilja"sudjelovat će i poznati fotograf Šime Strikoman koji će 11. prosinca na plaži Banj snimiti milenijsku fotografiju u znak podrške Juri Kulazi.

  Objavljeno: 23.11.2012, 09:05h