Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Aktivni Kamenčići

Aktivni Kamenčići

 

 

 U okviru projekta "Uspostava podrške u socijalnom uključivanju i zapošljavanju socijalno ugroženih i marginaliziranih skupina" tvrtka European Profiles S.A. u suradnji s Ministarstvom zdravstva i socijalne skrbi, danas 15.studenog u Splitu organizira seminar pod nazivom "Poticanje suradnje u području socijalnog uključivanja i zapošljavanja" na kojem sudjeluju i naši Kamenčići, Udruga za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Šibensko-kninske županije. Projekt se provodi u okviru Instrumenta predpristupne pomoći (IPA), a opći cilj projekta je poticanje socijalnog uključivanja dugotrajno nezaposlenih korisnika pomoći za uzdržavanje kroz pružanje potpore za njihovo uključivanje u tržište rada.

Kamenčići su pozvani i da sudjeluju na seminaru "Edukacijom do kvalitete" u okviru programa izobrazbe "Edukacijom do kvalitete III" kojeg provodi DIM - Udruga za građansko obrazovanje i društveni razvoj uz financijsku potporu Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti. Seminar će se održati od 15. do 17. studenog 2011. u hotelu Ambasador u Opatiji.


No, to nije sve,  naši Kamenčići sudjeluju i na prvenstvu u stolnom tenisu osoba sa intelektualnim teškoćama koje će se održati u hotelu "Porin" u Zagrebu od 18. do 20. studenog, u organizaciji Udruge za unapređenje kvalitete života "S.O.S." i sportskog partnera stolnoteniskog kluba "Novi Zagreb", u okviru Hendi-ping lige. Ovo natjecanje se održava prvi put u Zagrebu i Republici Hrvatskoj. Pokrovitelj ovog projekta je gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, a podršku ovom projektu dao je i ambasador Hendi-ping lige Stjepan Mesić.

A što reći, nego Kamenčići želimo Vam svu sreću i nastavite tako dalje!

  Objavljeno: 15.11.2011, 08:51h