Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Anketa za građane Šibenika:

Anketa za građane Šibenika:

 

 

Od petka 13.prosinca do ponedjeljka 23. prosinca, Grad Šibenik će provoditi anketu o prednostima i nedostacima života i rada u povijesnoj gradskoj jezgri. Cilj ankete je definiranje razvojnih prioriteta vezanih za kvalitetu života unutar užeg gradskog središta. Anketa će se provoditi u kućanstvima, prvenstveno u staroj gradskoj jezgri, ali će njome biti obuhvaćeni i građani drugih gradskih područja. Podaci dobiveni od građana, posebice stanovnika same stare gradske jezgre, bit će dragocjeni pri izradi budućih planova i aktivnosti gradske uprave na projektima revitalizacije. Građani Šibenika će tako po prvi put imati priliku izravno sudjelovati u analizi i donošenju strateških odluka o razvoju povijesno i urbanistički najdragocjenijeg dijela Šibenika.

Informacije i stavovi građana od presudne su važnosti za uspjeh projekta, a ispunjavanje ankete traje svega 15 minuta. Stoga pozivamo sugrađane da se u što većem broju odazovu našim anketarima, odgovore na pitanja i na taj način pomognu oživljavanju stare gradske jezgre.

Anketu će provoditi četiri anketara koji će se identificirati potvrdom, odnosno pismom, potpisanim od gradonačelnika.

Istraživanje se provodi u okviru projekta JEWEL čiji je cilj  uspostava modela za revitalizaciju povijesne jezgre. Projekt je financiran sredstvima Europske unije, u okviru Transnacionalnog programa za jugoistočnu Europu (SEE). Projekt JEWEL Joint Easily Wafted East Laboratory Model) sufinancira Europska unija u okviru programa Transnacionalnog programa za jugoistočnu Europu. Ukupna vrijednost projekta je 1.962.272,24 €. Vrijednost dijela projekta kojeg provodi Grad Šibenik je 227.739,00 €, od čega EU sufinancira 193.578,15€ (85%).

  Objavljeno: 11.12.2013, 13:23h