Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

August Lambaša i Lucija Desanić zlatni, osvojeno još 3 srebra i 3 bronce

August Lambaša i Lucija Desanić zlatni, osvojeno još 3 srebra i 3 bronce

 

 

U subotu, 07. prosinca 2019., održan je otvoreni turnir Adidas kup 2019. u olimpijskom taekwondou za male olimpijce, mlađe kadete i kadete. Na turniru je nastupilo 482 natjecatelja iz 39 klubova iz 4 države (BiH, Srbija, Slovenija i Hrvatska).

Za šibenski taekwondo klub „Juraj Dalmatinac” nastupilo je 11 natjecatelja. Naši su predstavnici osvojili ukupno 8 medalja, i to 2 zlatne, 3 srebrne i 3 brončane.

Najuspješniji nastup u konkurenciji malih olimpijaca imao je August Lambaša u kategoriji do 36 kg, koji je pobijedio u finalu protivnika iz kluba Orion i time osvojio zlatnu medalju.

Zlatnu medalju je osvojila i Lucija Desanić u konkurenciji kadetkinja do 59 kg. Ona je u polufinalu svladala protivnicu 19:11, a u finalu 38:16. Obje protivnice bile su iz Bjelovara.

Tereza Berač osvojila je srebrnu medalju u konkurenciji kadetkinja preko 59 kg. Medalje istog sjaja osvojili su Xingyu Chen u konkurenciji kadeta preko 65 kg i Nora Lokas u konkurenciji kadetkinja do 44 kg.

Brončane medalje osvojili su Karla Drašković u konkurenciji kadetkinja do 33 kg, Tonka Desanić kod mlađih kadetkinja do 36 kg i Ira Lambaša kod kadetkinja preko 59 kg.

Natjecateljima su u kutu bili treneri Zoran Huljev i Ivana ambaša.

  Objavljeno: 09.12.2019, 08:20h